Jachtservice en onderhoud

Jachthaven 'de Molenwaard' beschikt over een werkplaats, en geeft u de mogelijkheid zelf onderhoud aan uw schip uit te voeren.

De jachthaven beschikt over een werkplaats voor alle voorkomende servicewerkzaamheden.

Er zijn twee sterke afzuigpompen met genormaliseerde aansluitstukken om vuilwatertanks te ledigen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid allerlei afvalstoffen als oliefilters, afgewerkte olie, lege verfblikken en accu's gescheiden in te leveren. De haven heeft de beschikking over een afspuitplaats die voldoet aan alle milieu-eisen. Deze grenst aan een vloeistofdichte parkeerplaats, die 's zomers plaats biedt aan de auto's van watersporters en 's winters dienst doet als niet-overdekte winterstalling. Tijdens vakanties of een langer verblijf aan boord is het mogelijk de auto te parkeren in een overdekte en afgesloten ruimte.

Roodberg hellingwagen

Dankzij een Roodberg hellingwagen en een zware John Deere traktor met een capaciteit van 35 ton is het mogelijk boten te liften. Ook hebben wij een verkooppunt voor watersportartikelen en een uitgebreid assortiment verven, primers, schildersartikelen en beschermingsmiddelen op vooraad.

Kom ook aan uw eigen boot werken!

Bij jachthaven 'de Molenwaard' heeft u geen reden om niet te komen .

Ligplaats reserveren...

is heel simpel!

Klik op onderstaande button en vul het formulier in. We nemen dan snel contact met u op!